Εκτός συνόρων οι "Ρομπέν της ΔΕΗ" - Γαλλικό κανάλι ετοιμάζει ρεπορτάζ

Αναφερθήκαμε στο παρελθόν για τις πανελλήνιες διαστάσεις που έλαβε το κίνημα των "Ρομπέν της ΔΕΗ", ωστόσο πλέον το θέμα έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της χώρας... Πριν λίγες μέρες, λάβαμε στο inveria.gr ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) από δημοσιογράφο του γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού "M6", ο οποίος μας ανέφερε ότι επιθυμεί να μάθει πληροφορίες σχετικά με την Κίνηση, καθώς πρόκειται να γίνει αφιέρωμα στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό.  

Βεβαίως, όλο αυτό το διάστημα πολλά ελληνικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά (ANT1, εφημερίδες Real News και Ελεύθερος Τύπος, ΔΙΟΝ Τηλεόραση κ.α.), καθώς και Κινήσεις πολιτών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (κυρίως από την Αττική) επικοινωνούν μαζί μας και ζητούν πληροφορίες ή τρόπους επικοινωνίας με την ομάδα.

Μάλιστα, από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η δράση της ομάδας όχι μόνο δεν μειώνεται, αλλά συνεχώς αυξάνεται και πλέον, η Κίνηση μερικών ανθρώπων από την Βέροια έχει εξαπλωθεί σε πολλές γωνιές της Ελλάδας, όπου υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν να δραστηριοποιηθούν.

Η αποκορύφωση του Κινήματος αναμένεται να εκτοξευθεί μετά την λήξη της διορίας πληρωμής των νέων λογαριασμών της ΔΕΗ, που περιέχουν το "χαράτσι" για τους ιδιοκτήτες, καθώς το ύψος του φόρου αυτού θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο βρόγχο για τα ελληνικά νοικοκυριά.

Να αναφερθεί, τέλος, ότι έχει δημιουργηθεί διαδικτυακή καμπάνια, για μαζικό "μποϊκοτάζ" στη ΔΕΗ για 12 ώρες, από τις 7 το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, μέχρι τις 7 το πρωί της 29ης Οκτωβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/10/11, 12:22 μ.μ.

    Σιγά τα λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/10/11, 1:06 μ.μ.

    Σιγά;;;; Άιντε άρχισαν και οι ζήλιες τώρα; Βλέπω από κόμπλεξ καλά πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/10/11, 9:08 μ.μ.

    Τι λέτε δεν καταλαβαίνω. Η ευκολία που έχουν στη δημοσιοποίηση, δεν έχει όρια. Λές και πληρώνουν όλα μα όλα τα ΜΜΕ. Πμορούν και δίνουν εξαιρετική δημοσιότητα και όχι μια και τέλος. Πόσες μέρες τώρα παίζει παντού το "Ρομπέν της ΔΕΗ;". Μπράβο που τα καταφέρνουν και για τις πρωτοβουλίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο