Θα πουν το νέο «ΟΧΙ» σε Βέροια και Νάουσα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζει κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Νάουσα, το Εργατικό Κέντρο και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Νάουσας, καλώντας όλους του πολίτες σε συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στη Βέτλανς.  

Αντίστοιχη κινητοποίηση φαίνεται πως θα γίνει και στη Βέροια, όχι όμως από το Εργατικό Κέντρο, από τους «αγανακτισμένους» της πλατείας Δημαρχείου, αλλά και από «αγανακτισμένους» από τη Νάουσα. 
Άλλωστε, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ., θα γίνει συνάντηση στην πλατεία της Βέροιας, για να οργανωθεί η διαδήλωση την 28η Οκτωβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. οτι θέλουν ας κάνουν μόνο μην δημιουργήσουν προβλήμα το πρωί την ώρα της παρέλασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/11, 12:03 μ.μ.

    καλα εκανε και αποχωρησε ο παπουλιας,ο λαος πειναει δουλειεσ δεν υπαρχουν και αυτοι ολοι τους κορδωνονται σαν τους αγαδες.καμμια παρελαση να μην γινει διοτι οι παππουδες μας πολεμησαν για μια ελλαδα ελευθερη για μας και τις επομενες γενιες που θα ερθουν ,αντι αυτου σκλαβωθηκαμε να πληρωσουμε τα δικα τους ολους,τα φαγωμενα-ζητω η πεινα ζητω η ανεργια ζητω τα χαρατσια-αυτα προσφερει η σημερινη κυβερνηση και το πασοκ...λυπαμαι που τα παιδια μου καισας θα πεινασουν,καιαυτοι θα ζησουν μια χαρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο