"Κανόνι" από γνωστό βιομήχανο της Βέροιας

Βαράει "κανόνι" και ανοίγει σε άλλη περιοχή εργοστάσιο με άλλο όνομα, γνωστός βιομήχανος της Βέροιας που ασχολείται στον τομέα της μεταποίησης οπωρολαχανικών, όπως έντονα φημολογείται. Ο γνωστός βιομήχανος, μετά από χρόνια δραστηριοποίησης στον τομέα της μεταποίησης, έχει πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς και οι "ντόγκες" που έχει αφήσει, σε συνάρτηση με την οικονομική κρίση, φαίνεται πως τον οδηγούν στην πτώχευση και την κεκαλυμμένη μετακόμιση του εντός ή εκτός Ελλάδος...  

Δεν είναι ο μόνος άλλωστε που μεταφέρει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες σε γειτονική χώρα (Βουλγαρία κυρίως και Σκόπια), λόγω του χαμηλού κόστους σε πρώτες ύλες και μισθούς.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. δεν ειναι μονο οι μισθοι ο λογος που πολλοι επιχειρηματιες αναγκαζονται και την κανουν για εξω .
    το ιδιο το κρατος μας διωχνει , και ο ιδιος ο δημος .
    φιλος μετακομισε προσφατα στην βουλγαρια και εισαγει την παραγωγη του εδω . η φορολογια ειναι υπερογκη με τις δυναμεις μας και ο δημος κανονιζει να μας τα παιρνει χοντρα . το παιδι πληρωνε 600 ευρω φορο στον δημο μεσω της ΔΕΗ . αν ειναι δυνατον .εχεις δεν εχεις δουλεια , πρεπει να πληρωνεις το μαγαζι σου στον δημο , λες και το νοικιαζεις .
    ειχα την ευκαιρια κι εγω να την κανω για εξω μια που εχω γνωριμιες , αλλα εμεινα σκεπτομενος τα παιδια που θα εμεναν χωρις δουλεια .
    σκεφτειτε μονο απ την βεροια ποσοι την εκαναν εξω με τις επιχειρησεις τους . σκεφτειτε ποσοι εχασαν την δουλεια τους απο αυτο . σκεφτειτε ποσοι θα ειχανε εργασια .
    ο δημος μαλλον αγαπαει την επανεκλογη του και τους κηφηνες ψηφοφορους του .
    δυστυχως .
    καποτε τα ελεγα αυτα και νομιζομουν γραφικος και μιζερος .
    επρεπε να φτασουμε εδω για να εχω δικιο . και δυστυχως ακομη δεν ειδαμε τιποτε .
    το κρατος και ο δημος μας βλεπουν αγελαδες γι αρμεγμα . καποια στιγμη ομως οι αγελαδες θα φυγουνε και η πεινα θαναι και για τα παιδια των βολεμενων , και για τα παιδια των ιδιων των δημαρχων .
    τ ακουτε κυρια δημαρχε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/11, 6:16 π.μ.

    Σε μια χωρα οπου δεν υπαρχει διακαιοσυνη, μην περιμενουμε ποτε προκοπη. Η γνωστη Ελληνικη πατεντα. Ριχνουμε το κανονι μας, πληρωνουμε ωστοσο ΙΚΑ, ΤΕΒΕ , ΦΠΑ κτλ για να μην εχουμε μπλεξιματα και ο απλος κοσμακης μενει με κουρελοχαρτα στο χερι... Και μετα σαν κυριοι, ανοιγουμε μια καινουργια εταιρια χωρις χρεη και με δυνατο κεφαλαιο πλεον και το παιζουμε μαγκες και μας ενοχλει το αδηφαγο κρατος. Ποσες και ποσες τετοιες περιπτωσεις? και το χειροτερο? Δικαιοσυνη ποτε και πουθενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνῶ ἀπολύτως μὲ τὸν προλαλήσαντα ἀνώνυμο τῆς 6:16 π.μ. καὶ συμπληρώνω: Μήπως ὁ ἐν λόγῳ «ἰδιώτης» ἔστησε τὴν «ἐπιχείρησί» του μὲ ἐπιδοτήσεις, τοὐτέστιν 100% δανεικὰ καὶ ἀγύριστα κρατικὰ χρήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ10/12/11, 3:05 μ.μ.

    Για τους αδαεις ονομα έχει αυτός ή όχι?
    Μπορώ να υποθέσω όποιον θέλω?
    Άλλη μια νέα μορφή πληροφόρησης,ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Εσύ είσαι πάλι" για ποια νέα μορφή ενημέρωσης μιλάς; Πρώτη φορά ακούς Μέσο να αναφέρεται σε ένα περιστατικό, αλλά δεν αναφέρει τα προσωπικά στοιχεία, λόγω των περιβόητων "προσωπικών δεδομένων";

    Και για να σου απαντήσουμε, ναι, έχει όνομα, ο καθένας μπορεί να υποθέσει όποιον θέλει, αλλά πριν βγάλει συμπέρασμα, ας πάει να δει αν το εργοστάσιό του δουλεύει ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς όσους θεωρούν πως είναι αυτοί οι ξύπνιοι στον κόσμο και κανείς άλλος: Αν έχετε τόσο δίκιο, μαγκιά ή ό,τι άλλο σας κρέμεται εν πάση περιπτώσει, μιλήστε επώνυμα. Ανώνυμοι φανφαρονισμοί και μεγαλόστομες αηδίες, χωρίς να ξέρει ο κόσμος από που προέρχονται, δεν μας ενδιαφέρουν.

    Και, κυρίως και πάνω από όλα, παρακαλούμε πριν μπείτε στον κόπο να γράψετε ένα σχόλιο, να έχετε υπόψη σας τους λίγους, αλλά ουσιαστικούς κανόνες που έχουμε θέσει στο inveria.

    Ευχαριστούμε για την κατανόηση και λυπόμαστε που δεν μπορούμε να γίνουμε μέσο διάδοσης ανώνυμων αερολογιών και άλλων συκοφαντικών ή υβριστικών διαθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο