Επιστολή της Δημάρχου Βέροιας προς την 3η Υγειονομική Περιφέρεια για το θέμα της μαιευτικής κλινικής

Επιστολή έστειλε η Δήμαρχος Βέροιας προς τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας για το θέμα της μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας που παραμένει κλειστή. Στην επιστολή αναφέρει: 

"Επανερχόμαστε και πάλι στην  προβληματική λειτουργία της Μαιευτικής –Γυναικολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Ν.Βέροιας. Η κλινική έκλεισε στις 21/8/12 και θα παραμείνει κλειστή έως 31/8/12. Είναι  η μοναδική Μαιευτική –Γυναικολογική Κλινική σε όλο το Νομό Ημαθίας.Το γεγονός αυτό εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία  των γυναικών  της περιοχής μας.Επιβάλλεται να προβείτε στις ανάλογες ενέργειες ώστε η κλινική  να δέχεται  περιστατικά καθημερινά  και να καλύπτει τις εφημερίες  όλου του μήνα.

Γνωρίζουμε ότι εγκρίθηκε  μία θέση επικουρικού γιατρού, για να μπορέσει όμως η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική να λειτουργεί και να εφημερεύει καθημερινά δεν αρκεί μόνο αυτό, είναι κατεπείγουσα ανάγκη να προκηρυχθεί ΑΜΕΣΑ μία ακόμη θέση επικουρικού γιατρού.

Μέχρι όμως αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργία της κλινικής  με την πρόσληψη  των  (2) επικουρικών γιατρών, πρέπει να μερημνήσετε για την μετακίνηση ιατρών από την περιφέρεια ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για καθημερινές εφημερίες.

Παρακαλούμε να φροντίσετε για την άμεση κάλυψη των αναγκών της  Μαιευτικής –Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βέροιας.

Τέτοια προβλήματα που έχουν να κάνουν με ανθρώπινες  ζωές επιβάλλεται να δίνονται άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. "

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο