Ιστορική νίκη για τους παλαίμαχους της Βέροιας εναντίον του ΣΠΑΚΕ Αθηνών

Την Πέμπτη (18/7) το απόγευμα, στο γήπεδο των εκπαιδευτήριων Μαντουλίδη, οι αθλητές της ομάδας Veria Warriors, που μετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball στη Θεσσαλονίκη, παίζοντας έξυπνα, κατάφεραν την πρώτη και ιστορική τους νίκη, απέναντι στην ομάδα του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας - ΣΠΑΚΕ των Αθηνών.

Όλοι οι παίκτες κατέθεσαν την ψυχή τους, χωρίς να υστερήσει κανείς.Ιδιαίτερη αναφορά όμως θα πρέπει να γίνει στις αιχμές του δόρατος της Βεροιώτικης επίθεσης,παλιούς παίκτες του Φιλίππου και άλλων ομάδων της περιοχής, του Ναουσαίου Βασίλη Τσακίρη και του Ντάνι Τυριακίδη από την Κρύα Βρύση. Ο Δημήτρης Ξηρός στη θέση του πλέι μέικερ ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του προπονητή Μάκη Τούσα και έφερε την ομάδα να προηγείται μέχρι και 14 πόντους. Οι Αθηναίοι προσπάθησαν με τρίποντα να μπουν στο παιχνίδι, εν μέρει τα κατάφεραν, αλλά στο τέλος νίκησε ο καλύτερος.

Ο επόμενος αγώνας είναι σήμερα στις 4 στο κλειστό της Καλαμαριάς, με αντίπαλο το εθνικό συγκρότημα της Βενεζουέλας.

Δεκάλεπτα: 15-11, 28-22, 43-38, 61-56 τελικό.
Συμμετείχαν: Τούσας (προπ.), Κασάπης 2, Ξηρός 3, Μπακαλίδης, Αχτσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης 2, Τσακίρης 24, Ζίγρας 4, Γεωργόπουλος 2, Τυριακίδης 21, Ιατρού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο