Αλεξάνδρεια: Συνελήφθη ο δράστης που είχε χτυπήσει με σιδερολοστό 70χρονο έμπορο

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ληστείας σε βάρος 70χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος εμπορίας ελαστικών, ο οποίος μάλιστα είχε δεχτεί σοβαρό πλήγμα στο κεφάλι με σιδερολοστό, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (δείτε την σχετική ανάρτηση). 

Ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος και συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (16/8).

Σε βάρος του 25χρονου υπηκόου Αλβανίας σχηματίστηκε δικογραφία, καθώς ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, ιχνών και στοιχείων και κατόπιν εντάλματος σύλληψης της Κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Βέροιας, έγινε η σύλληψή του.

Ο 25χρονος τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 29/6/2013 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, έχοντας καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου του, αφού εισήλθε σε κατάστημα εμπορίας ελαστικών ειδών 70χρονου  τον χτύπησε στο κεφάλι με σιδερολοστό και με τα χέρια σε διάφορα μέρη του σώματός του, του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο