Το "ράδιο - αρβύλα" του διαδικτύου και των sms γονάτισε τις ΔΟΥ


Το "ράδιο - αρβύλα" του διαδικτύου και των sms γονάτισε τις ΔΟΥ...

Στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνθηκε ο ΥΠΟΙΚ Γιάννης Στουρνάρας για να αποκαλυφθεί ποιοι βρίσκονται πίσω από την αποστολή μηνυμάτων, τα οποία παροτρύνουν χιλιάδες εργαζόμενους και συνταξιούχους του δημοσίου, να υποβάλουν αίτηση επιστροφής της εισφοράς αλληλεγγύης στην εφορία επειδή κρίθηκε αντισυνταγματική.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 30-12-2013 διακινήθηκε, ακόμη και από επίσημες σελίδες συνδικαλιστικών φορέων των δημοσίων, φόρμα αίτησης προς τις ΔΟΥ με αποτέλεσμα χιλιάδες να συνωστίζονται για να πάρουν αριθμό πρωτοκόλου και να μη χάσουν την προθεσμία που θα απέτρεπε την παραγραφή. Καταληκτική ημερομηνία εμφανιζόταν τότε η 31η Δεκεμβρίου.

Στα sms των τελευταίων ημερών, καταληκτική ημερομηνία εμφανίζεται η 13η Ιανουαρίου.

Το Ράδιο Θεσσαλονίκη ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας, αφού καμία προσφυγή δεν έχει εκδικασθεί μέχρι στιγμής. Κανείς βέβαια δεν αφαιρεί το δικαίωμα ενός φορολογουμένου να αιτηθεί το οτιδήποτε. 

Καλό είναι βέβαια ο καθένας να κρίνει τις πληροφορίες που λαμβάνει και να μην οδηγείται αβασάνιστα σε κινήσεις ή στην αναμετάδοσή τους. Εντυπωσιακά είναι επίσης τα αντανακλαστικά του ΥΠΟΙΚ που επί δώδεκα μέρες δεν έκανε το παραμικρό.

(από το προφίλ του δημοσιογράφου του Ράδιο Θεσσαλονίκη Σάκη Μόσχη στο fb)
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο