Σ. Τζήμα - Τόπη: Ενδυνάμωση του θεσμού της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας



Σ. Τζήμα - Τόπη: Ενδυνάμωση του θεσμού της  Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας...

Δήλωση της υποψήφιας τοπικής συμβούλου για την Δημοτική Κοινότητα Βέροιας Συρμούλας Τζήμα - Τόπη:  Η πόλη μας έχει σίγουρα ανάγκη από νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, γνώσεις, προγραμματισμό, και όρεξη για δουλειά και αλλαγές που θα της προσδώσουν ένα προφίλ αντάξιο των δικών μας προσδοκιών αλλά και των παιδιών μας. 

Ο θεσμός του Καλλικράτη θέλησε να ισχυροποιήσει τις Τοπικές Κοινότητες. Η Βέροια έχει τη δική της Τοπική Κοινότητα. Το ενδεκαμελές τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, έχει ισχυρό γνωμοδοτικό και αποφασιστικό ρόλο. Αποτελεί την εισηγητική δεξαμενή όλων των σοβαρών θεμάτων που αφορούν την Πόλη και τη συνεργασία με τα αρμόδια όργανα.

Με γνώμονα, λοιπόν αφενός τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας που απαιτεί δράση και αποτελεσματικότητα από τα εκλεγμένα όργανα, αφετέρου του ρόλου που οφείλουν να διαδραματίσουν οι νέες τοπικές αρχές ζητώ με όλη μου τη δύναμη τη στήριξη σας για να δώσουμε τη δυναμική που χρειάζεται ένας τόσο σημαντικός θεσμός όπως αυτός της Δημοτικής Κοινότητας.
  
Τζήμα –Τόπη Συρμούλα

Σύντομο Βιογραφικό

Η Συρμούλα Τζήμα είναι εκπαιδευτικός Νομικών κ Πολιτικών Επιστημών με μεταπτυχιακό στις Ποινικές και Εγκληματολογικές Επιστήμες, δικηγόρος και υποψήφια διδάκτωρ Νομικής ΑΠΘ. Έχει διανύσει επιτυχημένη διαδρομή σε διοικητικές δομές όπως το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσ/νίκης, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τη Δευτεροβάθμια Εκπ/ση. Η πορεία της συνοδεύεται από πλούσια εθελοντική προσφορά και κοινωνική δράση σε σωματεία και φορείς της πόλης μας. Πατέρας της ο συγγραφέας και ζωγράφος Αστέριος Τζίμας. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Τόπη ,Διαιτολόγο-Διατροφολόγο στην πόλη της Βέροιας και έχουν δύο γιους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο