Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Συκιά - Παλατίτσια


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Συκιά - Παλατίτσια...

Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, με σχετική απόφασή του, εξέδωσε τις παρακάτω εντολές, που θα ισχύουν κατά την διάρκεια εκτέλεσης εργασιών αποστράγγισης όμβριων υδάτων στην Ε.Ο  Συκιάς - Παλατίτσιων.

- Κατά την διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στο 2ο χλμ. της Ε.Ο Παλατιτσίων – Συκιάς, με συνολικό μήκος εργασιών (300) μέτρα, η κίνηση των οχημάτων θα είναι αμφίδρομη με παρουσία σημαιοφόρων της αναδόχου εταιρίας. Το εναπομείναν τμήμα του οδοστρώματος θα είναι (5,5) μέτρα. Μετά την κατασκευή των έργων απορροής θα αποκατασταθούν οι βλάβες του οδοστρώματος με την απαραίτητη διάστρωση της βάσης του οδοστρώματος. 

- Σε περίπτωση που οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν νυκτερινές ώρες, θα υπάρχει φωτεινή σήμανση καθώς και σημαιοφόροι του ανάδοχου του έργου. 

- Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν σύμφωνα με τις συνημμένες εγκεκριμένες μελέτες , βάσει της ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502-09/07/2003  Απόφασης του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ , με μέριμνα του ανάδοχου του Έργου (ΔΗ.ΑΝΑ ΑΤΕΒΕ).

- Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 458 του Π.Κ., και τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 και 105 του Ν.2696/1999 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

- Η ισχύς της παρούσας απόφασης, αρχίζει με την δημοσίευσή της και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν έως τις 15-9-2014, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα, ισχύουν από την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος των παραπάνω μέτρων, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο