Ο "στούρνος", ο "ζουρλομανδύας" και το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας


Δεν έλειψαν τα "παρατράγουδα", ούτε και από την ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (30/11), καθώς οι τόνοι σε πολλές περιπτώσεις ήταν ανεβασμένοι, ενώ η ασυνεννοησία έδινε και έπαιρνε. Οι πρωταγωνιστές της ημέρας ήταν πολλοί...

Για προϋπολογισμό λιτότητας έκανε λόγο ο Αντώνης Μαρκούλης, τονίζοντας πως ο Δήμαρχος προεκλογικά είχε υποσχεθεί πράγματα, τα οποία δε μπορεί να υλοποιήσει. "Παραμέληση των κοινοτήτων και ελλείψεις σε έργα (κολυμβητήριο, νέο νεκροταφείο κ.α.), του δήμου", τόνισε ο Αντώνης Μαρκούλης, ενώ υπογράμμισε ότι η "Δράση με Γνώση" μετατράπηκε σε "Άγνοια και Απόδραση".

Ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, απαντώντας στον Αντώνη Μαρκούλη, είπε σε υψηλούς τόνους: "Δεν καταφέρατε να πείσετε τον κόσμο. Εμείς τον πείσαμε. Εσείς πήρατε τη θέση που σας άξιζε", με τον κ. Μαρκούλη να μην αφήνει ασχολίαστη την απάντηση του δημάρχου, λέγοντας: "Τον πείσατε; Γι' αυτό μου ζητήσατε να σας βοηθήσω τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών;".

Σε ένα άλλο "μέτωπο", ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Αντώνης Καγκελίδης, εξαπέλυσε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του αντιδημάρχου Βασίλη Παπαδόπουλου. "Μπορεί να ξέρει από κουρτίνες και τάπητες αλλά από οικονομικά είναι στούρνος", τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο κ. Καγκελίδης, με τον πρόεδρο της Συνεδρίασης να του ζητάει να ανακαλέσει. Στο τέλος, όπως αποδείχτηκε, όλα ήταν μια απλή παρεξήγηση και ο κ. Καγκελίδης ζήτησε δημόσια συγνώμη.

Από την άλλη, ο Γιώργος Μελιόπουλος ανέφερε πως ο Αντώνης Καγκελίδης ύμνησε τη Χούντα, καθώς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε "οι δρόμοι σε κάποια χωριά έχουν να φτιαχτούν από την εποχή του Παπαδόπουλου".
Ο κ. Καγκελίδης, παίρνοντας το λόγο, φώναξε "πιάστε τον" και τόνισε πως "ο κ. Μελιόπουλος δεν καταλαβαίνει τι λέει" και πως "είναι για... ζουρλομανδύα"...

Σ. Τσ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο