Κούρασε η Γεωργία Μπατσαρά (βίντεο)


Κοντά στα 16 λεπτά (και αυτό κατόπιν παρέμβασης για να συντομεύει) μιλούσε η βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Ημαθίας για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της, το μεσημέρι της Κυριακής (30/11).

Αν ήταν δική της προεκλογική ή, έστω, πολιτική εκδήλωση, θα ήταν ο χρόνος δικαιολογημένος.

Αλλά, μετά από δύο χαιρετισμούς προέδρων (ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ) και δύο βουλευτών (Τσαβδαρίδη - Βεσυρόπουλου), οι οποίοι μίλησαν κοντά στο 5λεπτο (3 λεπτά ο Σ. Ακριτίδης, 4 λεπτά ο Π. Ανδρεανίδης, 6,5 λεπτά ο Λ. Τσαβδαρίδης, 4 λεπτά ο Απ. Βεσυρόπουλος), καθώς και της ομιλίας που ακολούθησε (του κεντρικού ομιλητή), που διήρκεσε 27 λεπτά,  ο χρόνος των 16 λεπτών (με προοπτική... μισής ώρας) ήταν υπερβολικός και κουραστικός! (βλέπε για την ακριβή ώρα το ψηφιακό ρολόι που διακρίνεται στην προβολή του προτζέκτορα).

Αρχικά, κάπου στο 13λεπτο, ζητήθηκε από την κα Μπατσαρά να ολοκληρώνει και αυτή είπε "τελειώνω" (αδιευκρίνιστο αν το είπε ενοχλημένη ή όχι). Όλη η αίθουσα άρχισε να μιλάει, δημιουργήθηκε ένα απίστευτο σούσουρο, ωστόσο για 3 λεπτά συνέχισε ακάθεκτη, ώσπου άρχισαν να γίνονται νοήματα από υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος. 

Τελικά, πριν καν ολοκληρώσει την πρότασή της, ξεκίνησαν τα χειροκροτήματα του... τέλους! 

Ο "σύντομος χαιρετισμός" που έγινε ομιλία για τη Βεργίνα και τη Μακεδονία μέχρι για το ότι είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής, σχολιάστηκε από πολλούς και μάλλον όχι θετικά.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας: 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο