Χρειάστηκαν δύο παρατάσεις για να κάμψει τελικά την αντίσταση του μαχητικού Σκυδραϊκού το παιδικό τμήμα του Φιλίππου, στα πλαίσια της 1η αγωνιστικής του Β' γύρου του παιδικού πρωταθλήματος.
Παρά τις ελλείψεις, οι νεαροί παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και, παίζοντας καλό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πήραν στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα.
Το παιχνίδι παρά το πολύ κακό ξεκίνημα που έδωσε προβάδισμα 10 πόντων στην ομάδα του Σκυδραϊκού γρήγορα μπήκε στον σωστό ρυθμό και στο ημίχρονο η ομάδα του Φιλίππου είχε διψήφιο προβάδισμα.
Στην τέταρτη περίοδο τα λάθη και οι βεβιασμένες επιλογές έβαλαν τον Σκυδραϊκό και πάλι στο παιχνίδι για τα καλά.
Στην τέταρτη περίοδο τα λάθη και οι βεβιασμένες επιλογές έβαλαν τον Σκυδραϊκό και πάλι στο παιχνίδι για τα καλά.
Επτά δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ο Φίλιππος έχανε με 3 πόντους, αλλά με εύστοχο τρίποντο του Πασχαλίδη στην εκπνοή του χρόνου, έφερε το παιχνίδι στην παράταση. Από εκεί και πέρα η τύχη δεν χρειάστηκε στην ομάδα, που πήρε εύκολα τη νίκη.






















0 Σχόλια
Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)