ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Η αλήθεια τους είναι τα ψέματά τους


- Τέρμα πια με τα ψέματα της ΝΔ και του κ. Σαμαρά...

Στις 26 του Γενάρη κάνουμε ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα, καταργώντας τις πολιτικές που κατάντησαν τη χώρα ερείπιο, που έστειλαν 1,5 εκ. Έλληνες στην ανεργία και εκατοντάδες χιλιάδες νέους στη μετανάστευση, που οδήγησαν 2,5 εκατομμύρια Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας, που μετέτρεψαν την εργασία σε «δουλεία» και τους μισθούς σε χαρτζιλίκι, που πετσόκοψαν τις πληρωμένες με ιδρώτα και αίμα συντάξεις, που οδήγησαν σε κατάρρευση τη δημόσια υγεία και παιδεία, που έβαλαν «λουκέτο» σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που απαξίωσαν αγρότες και αγροτική παραγωγή, που έβγαλαν στο σφυρί τη χώρα, δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια, ακτές και βουνά, υποδομές και υπηρεσίες δημόσιων αγαθών.

Κι όλα αυτά στο όνομα «αναγκαίων θυσιών» για να βγούμε από την κρίση, μια κρίση στην οποία οι ίδιοι μας οδήγησαν, κυβερνώντας δεκαετίες τώρα τη χώρα, εξυπηρετώντας πάντα (στο όνομα της ανάπτυξης!) τους ίδιους λίγους, κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.

Αυτή είναι η αλήθειά τους. Εκπροσωπούν και υπηρετούν  το 1% του πληθυσμού της χώρας που σήμερα συγκεντρώνει το 56,1% του εγχώριου πλούτου και που χάρη σ’ αυτούς κατάφερε να αυξήσει τα κέρδη του κατά τη διάρκεια της κρίσης, την ώρα που το υπόλοιπο 99% υποβάλλονταν σε θυσίες στα όρια του κανιβαλισμού.

Ήρθε η ώρα να μπει τέλος σ’ αυτές τις πολιτικές. Ήρθε η ώρα να τους δείξουμε ότι τα ψέματά τους δεν περνάνε πια.

Ήρθε η ώρα να συστρατευθούμε όλοι και να δώσουμε μαζί τη μάχη για το αύριο της Ελλάδας, το αύριο της Ημαθίας. Να δώσουμε το «παρόν» και στην κάλπη και στις επόμενες, καινούριες μέρες που θα ξημερώσουν.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το Νομό Ημαθίας είναι οι:
Χρήστος Αντωνίου
Φρόσω Καρασαρλίδου
Κώστας Λαπαβίτσας
Γιώργος Ουρσουζίδης
Εύη Παπαγιαννούλη
Δημήτρης Χαμπίδης

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο