Ημαθία: 22χρονος απείλησε αστυνομικούς με μαχαίρι

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (5-11-2015) το Πλατύ Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατεός, του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Ημαθίας, 22χρονος, καθώς όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, τα ξημερώματα της προηγούμενης μέρας (4-11-2015) αφαίρεσε από γκαράζ μονοκατοικίας στο Πλατύ, ένα ποδήλατο και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 400 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση της 43χρονης ιδιοκτήτριας. 

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης ο 22χρονος απείλησε τους αστυνομικούς με μαχαίρι, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Τα κλεμμένα αντικείμενα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν, ενώ το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του κατασχέθηκε.

Επίσης, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (5-11-2015) στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 26χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 61 ναρκωτικά δισκία, χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη ιατρική συνταγή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο