Εκπληκτική και πρωτότυπη η 4η Γιορτή Γης στην Χαρίεσσα (φώτο)


Με απόλυτη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Γης στην Χαρίεσσα Δ. Νάουσας, που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας, το βράδυ της Παρασκευής 31 Αυγούστου 2018. 


Επρόκειτο για μια διοργάνωση ξεχωριστή, με πάντρεμα παραδοσιακών χορών από διάφορες περιοχές με το σύγχρονο χορό, από τα χορευτικά της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας, του Συλλόγου "Αράπιτσα" και χορευτριών της σχολής της Κατερίνας Νίκου, με τη συμμετοχή μάλιστα και των διακεκριμένων χορευτριών Έλενας και Φένιας Τσικιτίκου.


Πέρα από το χορευτικό κομμάτι, σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση έπαιξε η παρουσίαση προϊόντων από την Ημαθία και πολλές περιοχές της Ελλάδας, με τα οποία είχε την ευκαιρία το κοινό να έρθει σε επαφή και να γνωρίσει. 


Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν, με υποδειγματικό τρόπο η Ηλιάνα Παμπουχίδου και ο Σάββας Τσιχλακίδης. Χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης και ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, καθώς η 4η Γιορτή Γης τελούσε υπό την αιγίδα της Π.Ε. Ημαθίας και του Δήμου Νάουσας.

Το InVeria.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:






















































































































































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο