Πέθανε ο Δήμαρχος Ν. Ζίχνης Σερρών έπειτα από βαρύτατο τραυματισμό - Συλλυπητήρια δήλωση Τζιτζικώστα


Θανατηφόρα αποδείχθηκε η πτώση από σκάλα για τον Δήμαρχο Νέας  Ζίχνης Σερρών Ανδρέα Δαϊρετζή, ο οποίος έπεσε από σκάλα το απόγευμα του Σαββάτου (20/10/2018).

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Δαϊρετζής, έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία του στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, κατέληξε τελικά από νευρογενή καταπληξία, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας, έχοντας σοβαρή κάκωση της αυχενικής μοίρας, συνέπεια της πτώσης του. 

Ο Ανδρέας Δαϊρέτζης ήταν Δήμαρχος Ν. Ζίχνης από το 2010.

Συλλυπητήρια Δήλωση Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εκφράζει με δήλωσή του τη θλίψη του για τον απρόσμενο χαμό του Δημάρχου Νέας Ζίχνης Ανδρέα Δαϊρετζή:

«Ο αδόκητος χαμός του Ανδρέα Δαϊρετζή μας έχει συγκλονίσει όλους. Η απώλειά του αποτελεί πλήγμα για την Κεντρική Μακεδονία και την Αυτοδιοίκηση της χώρας. Όλα τα χρόνια που υπηρέτησε τον τόπο του και την κοινωνία ξεχώρισε για την εργατικότητα, την ακεραιότητα, την ευθύτητα και την ειλικρίνειά του. Ήταν ένας από τους άμεσους συνεργάτες στην κοινή προσπάθειά μας να βελτιώσουμε τον τόπο μας και να προσφέρουμε έργο στους συμπολίτες μας. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο