Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (25/11 - 2/12)


Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2018 έχει ως εξής:

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Βραχιά επί τη εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου.

Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Στυλιανού Παφλαγόνος «προστάτου του ομίλου προστασίας παιδιών Βεροίας».

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων Κιλκίς.

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου το πρωί θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων Κιλκίς.

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατάνου επί τη εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα: «Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». 

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας επί τη εορτή του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια