ΟΝΝΕΔ: Εκτός ύφους της παράταξης η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας - Καλούνται για εξηγήσεις


Εξηγήσεις για το ύφος και το λεξιλόγια που χρησιμοποίησαν σε ανακοίνωσή τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών θα κληθούν να δώσουν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και οι λοιποί συντάκτες - υπογράφοντες την ανακοίνωση.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της κεντρικής ΟΝΝΕΔ, η τοπική οργάνωση της Ημαθίας κινήθηκε με την ανακοίνωσή της εκτός του ύφους της παράταξης και για αυτό θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ αναφέρει: 

«Η ΟΝΝΕΔ έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τόσο με δελτία τύπου, όσο και με δημόσιες τοποθετήσεις μελών της Κεντρικής Διοίκησης. Σ' όλες αυτές τις ανακοινώσεις γίνεται η δέουσα σκληρή κριτική σε μια κακή και επιζήμια συμφωνία, χωρίς όμως εκφράσεις οι οποίες δεν ανήκουν στο λεξιλόγιο της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ. Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας είναι εκτός του ύφους της παράταξης. Ως εκ τούτου, έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ώστε μέχρι αύριο οι συντάκτες της θα έχουν λάβει κλήση να δώσουν εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα».

Επικροτούν... παλιοί ΟΝΝΕΔίτες


Να σημειωθεί ότι μετά την σκληρή ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), με τους ακραίους χαρακτηρισμούς, πολλοί ήταν αυτοί που επικράτησαν την στάση της. Μεταξύ αυτών, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας την περίοδο 1987 - 1989, ο οποίος σε μήνυμά του προς το InVeria.gr αναφέρει:

Θέλω να συγχαρώ την Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την ανακοίνωσή της στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Θα συμφωνήσω μαζί του ότι όποιος είπε "ναι" στη Συμφωνία έβαλε το όνομά του στο κάδρο των προδοτών...


Ζιώγας Κων/νος
Πρώην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ημαθίας 
1987-1989


Σχετικό θέμα:

Εκτός κομματικής γραμμής η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών - Ματαιώνεται η κοπή βασιλόπιτας


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο