ex-Αιρετικά: Σήμερα "τσικνίζουμε" και αφήνουμε στην άκρη τα... πολιτικά!


Τσικνοπέμπτη σήμερα, φίλες μου και φίλοι, και θα αποφύγουμε τα... πολιτικά! Σήμερα θα μιλήσουμε για ψητά! Ψητά και τσίκνα, που από νωρίς το πρωί θα αρχίσει να γεμίζουν οι πόλεις και τα χωριά, σε γειτονιές, σε μαγαζιά, σε πάρκα και πλατείες. 

Σήμερα είναι μία μέρα που θα το ρίξουμε έξω, έτσι για το... έθιμο. Φροντίστε να μην αρνηθείτε την στιγμή, όχι όμως επειδή το επιτάσσει η... μόδα. Όχι! Φροντίστε να αφεθείτε εκεί που σας πάει η καρδιά. Θέλετε στην βαβούρα και στα χάλκινα ή μήπως σε ένα ήσυχο ταβερνάκι περιμετρικά της πόλης ή και εκτός πόλης; Η καλή παρέα είναι το ζητούμενο. Εντάξει, να υπάρχει και καλό κρασί ή τσίπουρο, μαζί και τα κρέατα, εννοείται! 

Εσείς κοιτάξτε να περάσετε μια μέρα χαλάρωσης με καλή παρέα, να βρεθείτε με ανθρώπους που πραγματικά γουστάρετε και εμείς θα τα πούμε αύριο στην στήλη με ένα πολύ χρήσιμο άρθρο για το πως θα... μυρίζεστε τους πολιτικούς και πολιτικάντηδες που προσπαθούν να σας πείσουν! 

ΥΓ: Σήμερα φεύγει και ο... κουτσοφλέβαρος, μαζί του κι ο Χειμώνας!

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο