Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (22 έως 29 Μαρτίου 2019)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, από τις 22 έως τις 29 Μαρτίου 2019:

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Β' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας Αθηνών.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Νίκων Αγιορείτης με θέμα: « Η νηστεία».

Την Κυριακή 24 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, επί τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και θα τελέσει κουρά Μεγαλόσχημου Μοναχού.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 11:30 π.μ. στο Παύλειο Πολιστικό Κέντρο στη Βέροια (πλησίον του Βήματος του Απ. Παύλου) θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. Στην εκδήλωση θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Μελέτιος Κουράκλης, Διευθυντής Θρησκευτικού του Γ.Ε.Σ. με θέμα: «Η συμβολή του Ιερού Κλήρου στους αγώνες του Έθνους».

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης. Παράλληλα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα τελεστεί Εσπερινός και θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Νίκων Αγιορείτης με θέμα: «Ο Σταυρός».

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας επί τη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Στο τέλος θα τελέσει Δοξολογία επί τη Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού  «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως για την εθνική εορτή της 25ηςΜαρτίου. Στην εκδήλωση θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Μελέτιος Κουράκλης, Διευθυντής Θρησκευτικού του Γ.Ε.Σ. με θέμα: «Η συμβολή του Ιερού Κλήρου στους αγώνες του Έθνους».

Την Τρίτη 26 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αρχαγγέλων στο χωριό Αρχάγγελος.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Νέου Προδρόμου.

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παλαιού Προδρόμου.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Άμμο.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Γ' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο