ex-Αιρετικά: Ομιλία Παππά στη Βέροια... Μια win - win εκδήλωση για όλους!


Σε κάθε εκδήλωση πολιτική που λαμβάνει χώρα, υπάρχουν 4 οπτικές γωνίες από τις οποίες παρακολουθείται.. Των διοργανωτών, των πολιτικών αντιπάλων, της αστυνομίας και των... δημοσιογράφων! 

Οι μεν διοργανωτές επιθυμούν διακαώς να είναι μια επιτυχημένη εκδήλωση από πλευράς κόσμου και συμμετοχής, οι δε πολιτικοί αντίπαλοι επιθυμούν την αποτυχία και - πολλές φορές - βάζουν το... χεράκι τους για αυτή. Οι δυο παραπάνω είναι οι έχοντες άμεση σχέση και δρουν με ιδεολογικά ή άλλα κριτήρια. 

Από την άλλη πλευρά, οι μεν αστυνομικοί επιθυμούν διακαώς να τελειώσει γρήγορα και χωρίς παρατράγουδα η εκδήλωση, για να τελειώσουν ήσυχα την βάρδιά τους και να πάνε στα σπιτάκια τους, οι δε δημοσιογράφοι έχουν την ελπίδα να παραχθεί... είδηση. Προς θεού, για να μην παρεξηγηθώ, δεν παρακαλούν να ανοίξουν κεφάλια ή να υπάρχουν έκτροπα.

Ε, λοιπόν, από την εκδήλωση με τον Νίκο Παππά στη Βέροια, το βράδυ της Τετάρτης (20/3) θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα είχε όλα και όλοι έφυγαν... ικανοποιημένοι!

Οι διοργανωτές είδαν μια πολύ επιτυχημένη κομματική εκδήλωση, με πολύ κόσμο. 

Οι απέναντι και αντιδρούντες κατάφεραν να περάσουν το μήνυμά τους, εντός και εκτός αίθουσας. 

Οι αστυνομικοί ασχολήθηκαν πολύ λίγο με τον κόσμο και χρειάστηκε η ουσιαστική παρέμβαση για λίγες στιγμές στο τέλος και μάλιστα για την προστασία πολιτών και όχι του Υπουργού. 

Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση, τις διαμαρτυρίες εντός και εκτός της αίθουσας. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πως η υψηλή παρουσία σε επίπεδο φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., δηλαδή η παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού  Διευθυντή υποστράτηγου Μιλτιάδη Πουρσανίδη, αλλά και το ποιοτικό επίπεδο των αστυνομικών της Ημαθίας προφανώς, οδήγησε σε μία υποδειγματική στάση των αστυνομικών δυνάμεων έναντι των διαδηλωτών, αλλά και ταυτόχρονα αποτελεσματική ως προς το έργο τους υπέρ της ασφάλειας του Υπουργού, αλλά και κάθε πολίτη.

Κοντολογίς, οι ΣΥΡΙΖΑίοι χάρηκαν την εκδήλωση, οι αντιδρούντες την διαμαρτυρία, οι αστυνομικοί την υπηρεσία και οι δημοσιογράφοι το ρεπορτάζ!


ΥΓ: Συγγνώμη που θα σας το χαλάσω, αλλά οι αντιδρούντες δεν ήταν εκατοντάδες. Μισή εκατοντάδα ίσως. Άλλωστε, απέναντι στην μπουρδολογία, υπάρχει πάντα το οπτικοακουστικό υλικό... Όσο για το αν ήταν Βεροιώτες οι περισσότεροι αντιδρούντες ή οι συμμετέχοντες εντός της αίθουσας, δεν το γνωρίζω. Πάντως η Έλσα και η Χριστίνα, που τις έβγαλαν... διακριτικά από την αίθουσα, όταν επιχείρησαν να κάνουν μια πράξη διαμαρτυρίας, είναι Βεροιώτισσες.

ΥΓ2: Δεν έχει, ήταν μεγάλο το πρώτο!

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο