ex-Αιρετικά: Το... Πρωταπριλιάτικο του InVeria.gr


Μπορεί οι περισσότεροι να "έπιασαν" με τη μια το Πρωταπριλιάτικο του InVeria.gr, ωστόσο για ακόμη μια φορά ο σκοπός της ανάρτησης ήταν... διπλός, αφενός για την τήρηση του... εθίμου και αφετέρου για να "μετρήσουμε" τη στάση των αναγνωστών μας που "τσίμπησαν"!

Όχι, φίλη μου και φίλε, δεν θα έρθει ο Ζόραν Ζάεφ για Πάσχα στη Βέροια! Μέχρι στιγμής τουλάχιστον! Και λέμε μέχρι στιγμής, καθώς όταν σκαρφιστήκαμε το πρωταπριλιάτικο δεν είχαμε υπόψη ότι όντως υπήρχε πληροφορία για έλευση του πρωθυπουργού της γείτονος στην Ελλάδα για Πάσχα (στην Αθήνα βέβαια). 

Επιπλέον, όσο κι αν σάστισαν κάποιοι, όχι, δεν θα πάει ο Αλέξης Τσίπρας να φέρει το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα (τουλάχιστον από όσο ξέρουμε!). 

Βεβαίως, σήμερα (2/4) πάει όντως ο Έλληνας Πρωθυπουργός στα Σκόπια, στην πρώτη επίσκεψη στη γείτονα χώρα μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΥΓ: Ελπίζουμε να το απολαύσατε και φέτος! Και του χρόνου να είμαστε γεροί...

ΥΓ2: Ρίξτε άκυρο για τις συγκεντρώσεις που προετοιμάσατε!

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο