Βέροια: Πάει να ξεφύγει η κατάσταση με τις διαρρήξεις οχημάτων - Τι μπορεί να γίνει;


Καθημερινά είναι τα κρούσματα μικροδιαρρήξεων σε οχήματα στη Βέροια, σε κεντρικές αλλά και εκτός κέντρου περιοχές. 

Σύμφωνα με καταγγελία στο InVeria.gr, πριν λίγες έγινε μπαράζ διαρρήξεων πίσω από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, πολλά κρούσματα σημειώνται επίσης στο πάρκινγκ πάνω από τα νεκροταφεία της Βέροιας, ενώ κρούσματα σημειώνονται και στην "καρδιά" της πόλης, όπως πίσω από το Δημαρχείο και την Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας, στην λεωφόρο Ανοίξεως και στα στενά πάνω από αυτή κ.α. Σίγουρα πολλοί από τους αναγνώστες μας θα έχουν να υποδείξουν και άλλες περιοχές με συμβάντα.

Οι δράστες των περιστατικών είναι δύο κατηγοριών: Είτε ανήλικοι δράστες που έχουν ρημάξει περιοχές εκτός κέντρου κυρίως ή άτομα εξαρτημένα και γνωστά στην αστυνομία. 

Δυστυχώς, το σκηνικό είναι κλασικό. Μπαίνουν με χειροπέδες στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και την άλλη (αν όχι την ίδια) μέρα αφήνονται ελεύθεροι βάσει του νόμου και των σχετικών εντολών από τις δικαστικές αρχές. 

Τι θα γίνει όμως με τους παθόντες; Πολλές φορές (αν όχι στις περισσότερες) οι ζημιές που προκαλούνται είναι πιο ακριβές από τα αντικείμενα που αφαιρούνται από τα οχήματά τους. 

Θα μπορούσε άραγε με κάποιο τρόπο ΕΛ.ΑΣ. και Δικαιοσύνη να γίνουν πιο... πειστικοί ή και να προλαμβάνουν την δράση των συγκεκριμένων ατόμων; 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο