Το πρωί συλλαλητήριο το βράδυ... Επιμελητήριο - Το Σάββατο (1/2) η σύσκεψη με την παρουσία Βορίδη για το Ροδάκινο Βέροια


Γεμάτη ημέρα θα έχουν τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, καθώς το πρωί θα μεταβούν στο αγροτικό συλλαλητήριο στην AGROTICA, στην Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα συμμετάσχουν στην αναβληθείσα σύσκεψη για το ροδάκινο, με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, στο Επιμελητήριο Ημαθίας. 

Οι σχετικές ανακοινώσεις του Συλλόγου αναφέρουν: 

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας καλεί τα μέλη του και όλους τους αγρότες της περιοχής μας το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου το πρωί στις 9.00 στον κόμβο της Κουλούρας ώστε να αναχωρήσουμε όλοι μαζί για το μεγάλο συλλαλητήριο στην AGROTICA .  

***

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας (σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και την Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Βέροιας) μετά την αναβληθείσα  σύσκεψη της 24/1/2020  προσκαλεί εκ νέου στην «σύσκεψη των φορέων»  όλους όσους ειχαν προσκληθεί να συμμετέχουν το ΣΑΒΒΑΤΟ 01 φΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 στις 06.00  το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ , με μοναδικό θέμα:«Ροδάκινο. Παρόν και μέλλον».
   
Στην σύσκεψη θα παρευρεθεί και ο ΥΠΑΑΤ κ. Μάκης Βορίδης.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο