Το "δίδυμο" του Δ. Βέροιας: Αλέκος Τσαχουρίδης - Καλλίστρατος Γρηγοριάδης


Πολύ συχνά βλέπουμε σε κοινές εμφανίσεις, κάτι σαν... δίδυμο, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Δ. Βέροιας Αλέκο Τσαχουρίδη και τον δημοτικό σύμβουλο Καλλίστρατο Γρηγοριάδη (αμφότεροι της παράταξης του Δημάρχου Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη) και οι... συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι! 


Χαρακτηριστική πρώτη εμφάνιση (ελλείψει άλλων πολιτικών προσώπων μάλιστα) ήταν στις εκδηλώσεις της ΕΛΒ στην πλατεία Καπετανίδη της Βέροιας, για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, όπου πέραν αυτών των δύο ήταν ο πρόεδρος και ένα μέλος του ΔΣ της ΕΛΒ και ο ιερέας που έκανε το τρισάγιο. 


Δεύτερη - κοντινή - εμφάνιση (με... εκκλησιαστικό υπόβαθρο και πάλι) ήταν το πρωί της Κυριακής της Πεντηκοστής (7/6) στο Βήμα του Απ. Παύλου, όπου ο Μητροπολίτης τέλεσε τη Θ. Λειτουργία της Πεντηκοστής και τον Εσπερινό του Αγ. Πνεύματος (Γονυκλισίας). Εκεί προστέθηκε βέβαια και η Γεωργία Μπατσαρά, αλλά έχουμε την εντύπωση πως οι σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου Βέροιας ήρθαν και πάλι μαζί... 

Σχολιάζοντας τις κοινές εμφανίσεις ένας από τους δύο προαναφερόμενους το απέδωσε σε... τυχαίο γεγονός! Τώρα, αν είναι όντως τυχαίο ή αν το "δίδυμο" κάπου προσβλέπει είναι άλλο θέμα!!!


Απλώς θυμίζουμε την δήλωση του Αλέκου Τσαχουρίδη σε γεύμα γνωριμίας που έκανε με εκπροσώπους του τοπικού Τύπου ότι είναι ταγμένος στο πλευρό του Δημάρχου και θα τον στήριζε σε όποιο βαθμό της πολιτικής και αν πολιτευόταν και το γεγονός ότι ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης προήλθε (πολιτικά) από τα σπλάχνα της ΝΔ. Ίσως κάτι σημαίνουν όλα αυτά ή είναι απλά... τυχαία γεγονότα!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο