Χαρ. Ουσουλτζόγλου: Αντιδεοντολογική και επικίνδυνη η τακτική να μην δίνονται στοιχεία από την Αστυνομία σε περιπτώσεις ατυχημάτων


Την παγιωμένη τακτική της Αστυνομίας να μην δίνει στη δημοσιότητα ονόματα θυμάτων τροχαίων στηλιτεύει, με σχόλιό της σε ανάρτηση του InVeria.gr στο facebook, η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, αποκτώντας μάλιστα την στήριξη της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη" και προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά (μέσω σχολίου επίσης) και άλλων δημοτικών συμβούλων και πολιτών (μέσω... like). 

Αφορμή του σχολίου ήταν η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος στην ΠΕΟ Βέροιας - Κοζάνης (κοντά στην Καστανιά). 

Δείτε το σχόλιο της πρώην Δημάρχου και την μετέπειτα στιχομυθία: 



Χαρικλεια Ουσουλτζογλου Αυτή η απαράδεκτη τακτική της τροχαίας, τα τελευταία περίπου 15 χρόνια να μη δίνει στοιχεία στα δελτία των συμβάντων, είναι απολύτως αντιδεοντολογική και επικίνδυνη. Λέω ΑΝ,... ΑΝ μια μάνα δει την είδηση και ο γιος της που έχει αυτήν την ηλικία κ λείπει, δεν απαντάει στο κινητό, θα φρικάρει. Έλεος! Έχω τραγικά παραδείγματα από την πολύχρονη δυστυχώς εμπειρία μου, γι αυτό παρεμβαίνω.

Γεωργια Μπατσαρα Έχεις δίκιο Χαρούλα.

Χαρικλεια Ουσουλτζογλου που να το βρω? Συμβαίνει διαρκώς.. Πριν από χρόνια λόγω μιας παρόμοιας είδησης που ανέφερε το χρώμα κ τη μάρκα αυτοκινήτου και τον τόπο του δυστυχήματος μονο, ένας πατέρας έπαθε έμφραγμα. Στη Βέροια.

***

Σχόλιο InVeria.gr: Προφανώς η πρώην Δήμαρχος, ως μάνα και με τις υπόλοιπες ιδιότητές της  έχει τους λόγους της να εκφράζει αυτή την άποψη, η οποία - όπως προείπαμε - έχει πολλούς υποστηρικτές. 

Θα πρέπει να διευκρινιστεί φυσικά ότι δεν είναι "ιδιοτροπία" της τοπικής Τροχαίας, αλλά γενική τακτική. Άλλωστε, τα δελτία συμβάντων δεν έρχονται καν από την τοπική Διεύθυνση Αστυνομίας, αλλά από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. 

Από την άλλη, υπάρχει η άποψη που λέει ότι θα ήταν ακόμα πιο θλιβερό και σοκαριστικό για έναν γονιό ή σύζυγο κλπ να μάθει για τον θάνατο του δικού του ανθρώπου μέσα από τα ρεπορτάζ στον Τύπο... 

Σε κάθε περίπτωση, είναι μια μεγάλη κουβέντα...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο