Ένα κανονικό, ένα τυχαίο και ένα... αμφιλεγόμενο "δίδυμο" στις επετειακές εκδηλώσεις της Βέροιας


Είτε τυχαία ή... καθόλου τυχαία, στις εκδηλώσεις της Βέροιας για την 108η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Βέροιας είδαμε τρία "ντουέτα" που θεωρούμε πως είχαν ενδιαφέρον...

Ας τα δούμε και μαζί: 

Περίπτωση πρώτη - Το ζεύγος των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Ανδρέα Καλογερόπουλου και Σοφίας Γαϊτανίδου. 


Πρόκειται για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. με τον βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή (αντισυνταγματάρχης το αντίστοιχο του Στρατού) που πέρα από τον ίδιο βαθμό μοιράζονται και την ίδια ζωή ως έγγαμοι! Ο Ανδρέας Καλογερόπουλος υπηρετεί στο Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και η Σοφία Γαϊτανίδου είναι η Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. στο Πανόραμα της Βέροιας.

Περίπτωση δεύτερη - Βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας (ΝΔ) και Φρόσω Καρασαρλίδου (ΣΥΡΙΖΑ)


Οι δύο βουλευτές εξήλθαν μαζί από το Ναό του Αγ. Αντωνίου, ενώ κατά τη διάρκεια της διανομής του αντιδώρου από τον Μητροπολίτη ο γαλάζιος βουλευτής επέμενε να περάσει πρώτη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πέρα από το... ιπποτικό της πράξης του Τάσου Μπαρτζώκα, σημειώνεται ότι η Φρόσω Καρασαρλίδου εκπροσώπησε τη Βουλή στις εκδηλώσεις, άρα κατά το πρωτόκολλο προηγούνταν! 

Περίπτωση τρίτη - Το ντουέτο Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης


Αν στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για ένα επίσημο ζευγάρι και στην δεύτερη για μάλλον τυχαίο στιγμιότυπο, στην περίπτωση των δύο αντιδημάρχων τα πράγματα είναι πολύ ρευστά! Άλλοι ισχυρίζονται πως είναι ένα πολιτικό δίδυμο που θα μας απασχολήσει στο μέλλον, άλλοι λένε πως απλώς τυχαίνει να πηγαίνουν σε πολλές εκδηλώσεις και οι δύο για αυτό και τυχαίνει να βρίσκονται οι δυο τους (πολλές φορές μόνο αυτοί). 

Εμείς πάντως στο InVeria.gr το έχουμε επισημάνει από καιρό το δίδυμο Αλέξανδρου Τσαχουρίδη και Καλλίστρατου Γρηγοριάδη και δεν μας το βγάζουν από το μυαλό πως δεν είναι όλα θέμα... συμπτώσεων! 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο