Το συγκινητικό βίντεο με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη για το νέο ΚΔΗΦ των "Παιδιών της Άνοιξης" στον Δ. Βέροιας


- Μπορώ να μπω; 
- Δυστυχώς, δεν χωράς!

Αυτός είναι ο διάλογος που (θα μπορούσε να) γίνεται μεταξύ των πάνω από 40 ατόμων με αναπηρία από την Ημαθία και τον υπευθύνων του Κέντρου "Τα Παιδιά της Άνοιξης", στην Αλεξάνδεια. "Δυστυχώς, δεν χωράς, γιατί έχουμε καλύψει τον αριθμό των ωφελούμενων ατόμων που προβλέπει άδειά μας", θα (μπορούσε να) είναι η απάντηση σε κάθε παιδί και κάθε γονιό που επιθυμεί να μπει στην μεγάλη οικογένεια των Παιδιών. 

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν στο InVeria.gr (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ "Τα Παιδιά της Άνοιξης" ξεκίνησαν μια μεγάλη καμπάνια για να χρηματοδοτήσουν το νέο τους κέντρο, σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε από το Δ. Βέροιας, στην Κοινότητα Πατρίδας. 

Για αυτόν τον ιερό σκοπό, λοιπόν, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης και εργαζόμενοι του Κέντρου συμμετέχουν στο συγκινητικό παρακάτω βίντεο που δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν. 

Για να μπορέσουν να απαντήσουν σύντομα οι άνθρωποι του Κέντρου "ναι, έλα μαζί μας" χρειάζεται η συνδρομή μας. Μπορούμε όλοι μαζί να χτίσουμε έναν "παράδεισο" για τα Παιδιά μας...

Περισσότερες πληροφορίες: tapaidiatisanoixis.gr/campaigns

Δείτε το βίντεο:

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο