Η Βέροια τίμησε την 81η Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο - φωτο)


Την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τίμησε η Βέροια την Πέμπτη (28/10/2021), με Δοξολογία στο Ναό Αγ. Αντωνίου Βέροιας και τρισάγιο - κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων Βεροιέων 1940 -1941, στην πλ. Ωρολογίου. 

Στην Δοξολογία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενώ τον πανηγυρικό της Ημέρας, εντός του Ναού, εκφώνηση ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής, Κωνσνταντίνος Γιοβανόπουλος. 

Ακολούθησε τρισάγιο από τον Μητροπολίτη στο Μνημείο Πεσόντων 1940-41, στην πλ. Ωρολογίου Βέροιας και κατάθεση στεφάνων. 

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και την Βουλή ο βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Τάσος Μπαρτζώκας, ενώ στεφάνι κατέθεσαν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, η Διοκήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροια, Εκπρόσωπος των Π.Υ. Ημαθίας, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, ο ανθυπαστυνόμος και επικεφαλής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας Βασίλειος Τζιούρτζιας, εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, απόστρατοι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, οργανώσεων και συλλόγων της περιοχής. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μνήμης:
































































 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο