Η Φρ. Καρασαρλίδου και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην διαδήλωση - συμπαράσταση στις κακοποιημένες γυναίκες


Στην συγκέντρωση που έγινε το πρωί της Κυριακής στην πλ. Δημαρχείου Βέροιας με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες γυναίκας γιατρού για κακοποίηση, που διοργάνωσε η φεμινιστική ομάδα Βέροιας "Κιλοτίνα", έδωσαν το... "παρών - παρούσα" και αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, μεταξύ των οποίων και η πρ. βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, η οποία μάλιστα πρόσφατα αρθρογράφησε σχετικά με το θέμα της κακοποίησης, καταθέτοντας και μια σειρά προτάσεων για την εξάλειψη του φαινομένου.

Η παρουσία στην εν λόγω εκδήλωση προφανώς είχε διπλό σκοπό. Αφενός η συμπαράσταση στις κακοποιημένες γυναίκες και αφετέρου η αντίδραση στο νόμο που επιτρέπει ακόμα και σε κακοποιητές πατέρα να έχει συνεπιμέλεια των παιδιών του. Και, πρέπει να σημειωθεί, ότι η παρουσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ήταν διακριτική και δεν υπήρξε προσπάθεια "καπελώματος" της εκδήλωσης. 

Άλλωστε, η "Κιλοτίνα" είναι γενικώς αποστασιοποιημένη από τα κόμματα και έχει τον δικό της τρόπο έκφρασης και διαμαρτυρίας. 


Από την άλλη, υπενθυμίζεται ότι η όλη υπόθεση με την γιατρό που υπηρετούσε στην Ημαθία, ξεκίνησε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Δώρα Αυγέρη, η οποία έλαβε την επιστολή της καταγγέλλουσας ιατρού και την δημοσιοποίησε, δίνοντας διαστάσεις στο θέμα. Παράλληλα, η Δώρα Αυγέρη, μαζί με την βουλευτή Ραλλία Χρηστίδου, που επίσης ανέδειξε το θέμα και τον βουλευτή Ημαθίας Άγγελο Τόλκα ανέλαβαν πρωτοβουλία και κατατέθηκε κοινοβουλευτική ερώτηση, που την υπέγραψαν και πολλοί άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο