Νίκη με 2-1 της Βέροιας επί του ΠΑΟΚ Β'


Μια ακόμα νίκη, 8η στην σειρά, σημείωσε η ομάδα της Βέροιας κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄, με τελικό σκορ 2-1, το απόγευμα του Σαββάτου (26/2/2022). 

Η ομάδα της Βέροιας σημείωσε τα δύο της γκολ από στημένες εκτελέσεις φάουλ, στο 31' από τον Κατσέ και στο 71 από τον Σάββα Μούργο, ενώ ο ΠΑΟΚ Β' έβαλε το γκολ στην εκπνοή των καθυστερήσεων, με γκολ του Φασίδη στο 94', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Λιόντος, Διαμάντης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Κάτσε (64’ Οικονόμου), Μούργος (86’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (80’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης. Φοφανά (64’ Πόζογλου), Πασάς (80’ Καπνίδης).

ΠΑΟΚ Β': Ταλιχαμίδης, Αποστολόπουλος, Μανωλούδης, Κουλιεράκης, Τάχατος (78’ Καλουτσικίδης), Μελετίδης, Σαλαμούρας (61’Γαϊτανίδης), Τσαούσης (73’ Τσοπούρογλου), Τζίμας (61’ Φασίδης), Πανίδης (61’ Σμυρλής), Ουεντράγκο.

***

Νικηφόρο σερί της Βέροιας παρά το γκολ

Της Στεφανίας Παπαγάλου*

Ακόμα μια νίκη για την “ Βασίλισσα του Βορρά “ κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. Β  με τελικό σκορ 2-1. Και οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν ένα αρκετά καλό αγωνιστικό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Η πρώτη “ελπίδα” για την Βέροια ήρθε στο 31’με γκολ του πρόσφατου αποκτήματος της ομάδας Εργκύς Κάτσε. Στην συνέχεια οι Βεροιώτες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και έτσι στο 71’ ο Σάββας Μούργος σημείωσε το νικητήριο τέρμα για την ομάδα. Οι Θεσσαλονικείς  οι οποίοι στο δεύτερο μέρος συνέχισαν να πιέζουν τους παίκτες της “Βασίλισσας” στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων και λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα σημείωσαν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης 2-1 με γκολ του Βασίλη Φασίδη. Το γκολ του νεαρού ποδοσφαιριστή κράτησε την ομάδα ζωντανή. Παρόλα αυτά η Βέροια συνεχίζει και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκ 2 και συνεχίζει το νικηφόρο σερί της.

* Πρακτικά ασκούμενης αθλητικογράφος στο InVeria.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο