Στο Πεκίνο ο Βεροιώτης Κ. Πετράκης για τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες


Από το Αθλητικό Σωματείο "Εν Σώματι Υγιεί" ανακοινώθηκε: Για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του παραολυμπιακού αθλητισμού αναχωρεί την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 ο βεροιώτης πρωταθλητής του σνόουμπορντ Κωνσταντίνος Πετράκης. Ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ελληνική αποστολή την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, όπου θα παρουσιαστεί και επίσημα η ομάδα. 

Ο Πετράκης (Parasnowboard, SB-UL) θα συμμετέχει για 2η - συνεχόμενη φορά- σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, μετά από την Κορέα το 2018 και αποτελεί την ύψιστη τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την πόλη της Βέροιας και το σωματείο του!

Η παρουσίαση της Ελληνικής Ομάδας: 

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει την επίσημη τελετή παρουσίασης των αθλητών και αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο 2022. 

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο είναι η Εύα Νίκου στο άθλημα Αλπικό Σκι, μαζί με τον συνοδό-αθλητή Δημήτρη Προφέντζα και ο Κωνσταντίνος Πετράκης από το "Εν Σώματι Υγιεί" στο άθλημα της Χιονοσανίδας. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 στις 13:00 στο ξενοδοχείο “Athenaeum Intercontinental“.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο