Το "φρέσκο" πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία - Οι 3+1 που σηματοδοτούν την αλλαγή


Το "πρόσωπο" του κάθε κόμματος, πέρα από την... αίγλη των γνωστών στελεχών και των αρχηγών είναι αναμφισβήτητα τα τοπικά στελέχη. Αυτά ξέρουμε, αυτά βλέπουμε, αυτά φανταζόμαστε να εξελίσσονται στην πολιτική κλπ. 

Για τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα είναι λίγο πολύ σταθερά, είχαμε πρόσφατα αλλαγές στα τοπικά όργανα, ωστόσο πέρα από τους επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων δεν έχουμε μεγάλες ή εμφανείς διαφοροποιήσεις. 

Εκεί που είχαμε ριζικές αλλαγές, οι οποίες ξεκίνησαν από την ηγεσία του κόμματος, ήταν στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής. 

Μπορεί ο έμπειρος πολιτικά Κώστας Ασλάνογλου να παραμένει γραμματέας, ωστόσο βλέπουμε ότι τραβούν... μπροστά νέα άτομα, πολιτικοποιημένα μεν αλλά όχι "καμένα". 

Η Ολυμπία Αποστόλου, που δραστηριοποιείται στον τομέα του βιομηχανικού ροδάκινου από το Δ. Νάουσας, οι Βεροιώτες δικηγόροι Λεωνίδας Ακριβόπουλος και Μιχάλης Χασιώτης και ο Αλεξανδρινός γιατρός Νίκος Μπρουσκέλης είναι το νέο "προφίλ" του κόμματος και τέσσερεις από τους έξι πιθανούς υποψηφίους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. 

Ο Νίκος Μπρουσκέλης και ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος έχουν μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, καθώς για χρόνια είναι αιρετοί στους Δήμους τους (Αλεξάνδρεια και Βέροια, αντίστοιχα), ενώ η Ολυμπία Αποστόλου και ο Μιχάλης Χασιώτης έχουν πλούσια δράση πολιτική και κοινωνική δράση και όλα δείχνουν πως θα κάνουν το επόμενο πολιτικό βήμα. 

Να σημειωθεί ότι στην πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Ημαθία ήταν παρόντες τρεις από τους προαναφερόμενους, Ολυμπία Αποστόλου, Νίκος Μπρουσκέλης και Μιχάλης Χασιώτης, ενώ ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος απουσίασε - όπως μαθαίνουμε - για επαγγελματικούς λόγους.

N.B.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο