Λαζ. Τσαβδαρίδης για "άθλιο δημοσίευμα" της "Αυγής": «Όχι άλλα ψεύδη από τα φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ!»


Άμεση ήταν η απάντηση, όπως αναμενόταν, του βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρου Τσαβδαρίδη με αφορμή όσα ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας "Η Αυγή", το οποίο ανέφερε ότι ο Ημαθιώτης βουλευτής προσκόμισε παραποιημένο απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τις παρακολουθήσεις. 

Στην δήλωσή του ο κ. Τσαβδαρίδης διαψεύδει πλήρως το δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για "άθλιο δημοσίευμα" και καλεί σε ανασκευή του δημοσιεύματος, επικαλούμενος τα πρακτικά της συνεδρίασης και τις μαρτυρίες των παρισταμένων βουλευτών. 

Η απάντηση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη: 

Με αφορμή το επαίσχυντο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» που με κατηγορεί δήθεν ότι κατέθεσα στη σημερινή (20/09/2022) συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τις παρακολουθήσεις απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ το οποίο ήταν παραποιημένο, έχω να δηλώσω ότι η μόνη παραποίηση, και μάλιστα χυδαία και ελεεινή, είναι αυτή που δημοσίευσε η συγκεκριμένη εφημερίδα – ναυαρχίδα του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία αναπαρήχθη από τον φιλικό σε αυτόν τύπο.

Ρητά και κατηγορηματικά αρνούμαι ότι κατέθεσα – όπως το άθλιο δημοσίευμα υποστηρίζει – το οποιοδήποτε έγγραφο στην εν λόγω Επιτροπή και επικαλούμαι γι’ αυτό τόσο τα πρακτικά της συνεδρίασης όσο και τους συναδέλφους βουλευτές που συμμετέχουν στη διαδικασία.

Ρητά και κατηγορηματικά επίσης τονίζω ότι αυτοί που διαρρέουν τέτοια απροκάλυπτα μυθεύματα, ζώντας με τη φαντασίωση ότι στο πρόσωπό μου θα χτυπήσουν την Κυβέρνηση της ΝΔ και θα συσκοτίσουν την αλήθεια μπας και έτσι κερδίσουν πρόσκαιρα μικροκομματικά οφέλη, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Αξιωματική Αντιπολίτευση, στην οποία με τα ψεύδη τους προσφέρουν τις πλέον κάκιστες υπηρεσίες.

Καλώ δε τόσο την εφημερίδα «Αυγή» όσο και το έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που αναπαρήγαγε άκριτα και αδιασταύρωτα τη συγκεκριμένη «είδηση» να προβούν τάχιστα σε ανασκευή του δημοσιεύματος, διαφορετικά δηλώνω πως θα προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες σε βάρος τους ενώπιον της αρμόδιας δικαστικής αρχής για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο