Βέροια: Στόλισαν - μετά τα σχόλια - και την πλ. Αγ. Αντωνίου

Την περασμένη Παρασκευή (8 Δεκεμβρίου 2023) μεταφέραμε μέσα από το InVeria.gr τα παράπονα κατοίκων και καταστηματαρχών της πλ. Αγ. Αντωνίου σχετικά με την παντελή έλλειψη στολισμού στην πλατεία, στην "καρδιά" της Βέροιας. 

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις των αναγνωστών ήταν πολλά... Δείτε την κοινοποίηση στην σελίδα του InVeria.gr στο faceboook:

Τρεις μέρες μετά, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, ο Δήμος Βέροιας "κρέμασε" μερικά φωτάκια στην πλατεία, δίνοντας και σε εκείνη την "σκοτεινή" πλευρά μια μικρή πινελιά... στολισμού.


Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι αυτά τα 4 - 5 φωτιστικά τα κοινοποίησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Δ. Βέροιας σε στόρι στο facebook, βάζοντας μάλιστα και θαυμαστικό στην επισήμανση της τοποθεσίας: 


Εν τω μεταξύ, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ο επικεφαλής των "Συνδημοτών" Παύλος Παυλίδης, ο λεγόμενος και "αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης" στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, έδωσα τα συγχαρητήριά του για τους στολισμούς της Βέροιας (δεν το έλεγε ειρωνικά), αποδίδοντας τα εύσημα στον Δήμο. Και μάλιστα, έδωσε τα συγχαρητήρια πριν δει τον... στολισμό στην πλ. Αγ. Αντωνίου, καθώς πρώτη φορά άναψαν τα λαμπάκια το απόγευμα της Δευτέρας (11/12), την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου... 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο