Οι πρόεδροι των Κοινοτήτων της Δ.Ε. Δοβρά συναντήθηκαν, συζήτησαν και έκοψαν βασιλόπιτα!

Οι πρόεδροι των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Δοβρά του Δ. Βέροιας, μαζί με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Λάζαρο Ασλανίδη (καταγόμενο από την Πατρίδα) και τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Βασιλείου (από τον Αγ. Γεώργιο) συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2024 στην Αγ. Μαρίνα, συζήτησαν για τα θέματα των κοινοτήτων τους, συμφώνησαν να λειτουργούν συντονισμένα και, με την ευκαιρία, έκοψαν και βασιλόπιτα! 

Τυχερός ήταν ο Πέτρος Βασιλείου, ο οποίος είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος μέσω της συγκεκριμένης Δημοτικής Ενότητας. 

Αναλυτικότερα, πέρα από τους προαναφερθέντες, συμμετείχαν στη συνάντηση ο πρόεδρος της Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος, η πρόεδρος της Αγ. Μαρίνας Σοφία Παπά, ο πρόεδρος του Τριλόφου Κώστας Καραγιάννης, ο πρόεδρος του Αγ. Γεωργίου Βαγγέλης Καρατζίδης και ο πρόεδρος της Φυτειάς Στέφανος Ζιώγας.

Πρόκειται για μία σίγουρα ενδιαφέρουσα συνεργασία των όμορων χωριών του Δ. Βέροιας, που αποτελούν και τις κοινότητες της Δ.Ε. Δοβρά, άλλοτε μάλιστα ήταν οι 5 κοινότητες του Δήμου Δοβρά. 

Ας ευχηθούμε να είναι και παραγωγική η συνεργασία, προς όφελος των κατοίκων αυτών των χωριών! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο