Οι Γ. Παπαδόπουλος, Π. Καραφόλας, Ρ. Τσίλη και Η. Μπατσαράς στη "Δύναμη Πολιτών"



Οι Γ. Παπαδόπουλος, Π. Καραφόλας, Ρ. Τσίλη και Η. Μπατσαράς στη "Δύναμη Πολιτών"...

Οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Πέτρος Καραφόλας, Ράνια Τσίλη και Ηλίας Μπατσαράς συμμετέχουν στο συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών" του Κώστα Καραπαναγιωτίδη και με τις δηλώσεις υποψηφιότητάς τους εξηγούν τους λόγους:


Γιώργος Παπαδόπουλος:


Η πολιτική μου πυξίδα μου υπέδειξε να ταχθώ στο πλευρό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» και να δώσω τη μάχη,μαζί με τους συναδέλφους μου υποψηφίους για το Δήμο Βέροιας. Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο μου με επανέφερε στην ενεργό πολιτική δράση ώστε με τις γνώσεις και με την εμπειρία που διαθέτω να συμβάλλω κι  εγώ στην πρόοδο της περιοχής μας, στην ανάδειξη νέων προοπτικών ανάπτυξης καθώς και στην επίλυση προβλημάτων που δεν αντιμετωπίστηκαν ορθολογικά από προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Βέροιας

Πέτρος Καραφόλας:


Θέλω να αγωνισθώ  για την ανάπτυξη του τόπου μου  γι ´ αυτό  συστρατεύομαι στο πλευρό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη. Μαζί με τη  «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των συμπολιτών μου.


Ράνια Τσίλη:


Σε μια εποχή που ο καθένας μας αναζητά ελπίδα για το μέλλον όλων και ιδιαίτερα των παιδιών μας,η ανάγκη παρέμβασης της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι απαραίτητη.
Έχοντας υπόψη αυτή την ανάγκη για προοπτική και ως κομμάτι του εκπαιδευτικού κόσμου που καθημερινά διαμορφώνει ζωντανές ψυχές και αναλαμβάνει τη μόρφωση και διαπαιδαγώγησή τους,αποφάσισα να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου,ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Κώστα Καραπαναγιωτίδη.
Έναν έμπειρο «καπετάνιο» στο τιμόνι της τοπικής αυτοδιοίκησης που γνωρίζει τι και ποιους πρέπει να έχει πλάι του για να δημιουργήσει ένα δήμο ο οποίος θα δώσει προτεραιότητα στους νέους και θα ενισχύσει την ανάπτυξη της παιδείας,του τουρισμού,του πολιτισμού,της γεωργίας και των επιχειρήσεων του τόπου μας.


Ηλίας Μπατσαράς:


Η «Δύναμη Πολιτών» είναι η δύναμη των ανθρώπων που οραματίζονται έναν νέο δυνατό και νοικοκυρεμένο Δήμο στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Συστρατεύομαι με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη με όλες μου τις δυνάμεις και προχωρούμε μαζί για ένα Δήμο Βέροιας κοντά στον πολίτη και τα προβλήματά του. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο